Menukaart van het restaurant

Op onze regelmatig wisselende menukaart zijn streek- en seizoensinvloeden uit Groningen terug te vinden.

 

Dinerkaart

Voor het diner ontvangen wij u en uw gasten 
Woensdag t/m Zondag vanaf 18.00 uur

Menu’s serveren wij inclusief amuses (hapje vooraf) met brood en gerookte olie
U als gast heeft Bij Hammingh de keuze uit vis, vlees of vegetarisch gerechten
Welkom Bij Hammingh

Voor & Hoofdgerecht € 32.50
Hoofdgerecht & Nagerecht € 32.50
Tussengerecht & Hoofdgerecht € 36.-
Voor,  Hoofd & Nagerecht € 37.-

Bij Hammingh verrassing menu
Vier gangen 45 — Vijf gangen 50 — Zes 55.-

Basis Voorgerecht
Zomerse salade van venkel, krulandijvie,rode bieten pasta, zuring, appel en krokant van rijst

Uw keuze uit:
Vis: Zeebaars in twee bereidingen met crème van waddenoester
of
Vlees: Lamsvlees in twee bereidingen met crème van lamsjus
of
Vegetarisch: Buffel Mozzarella gevuld met soja en munt met crème van pesto

Basis Tussengerecht;
Gebakken cantharellen, met salade van biologische witlof en tomaat
Uw keuze uit;
Vegetarisch; Krokant gebakken truffel ragout met sabayon van truffel

of
Schaal en Schelp; Coquilles met twee bereidingen van Zoutkamper garnalen

Basis Hoofdgerecht:
Crème van doperwten, Gort met kerrie kruid, aubergine, limoen en seizoen groenten

Uw keuze uit:
Vis; Filet van dagverse vis Lauwersoog, jus van de graat met kuit van de haring
of
Vlees; Filet van tamme boerderij eend, jus van de bout en huid
of 
Gebakken filet van runderhaas met jus van rundvlees (Voor dit gerecht is een meerprijs van € 7.50-)

Extra bij te bestellen; Rustieke frieten met mayonaise € 5,-  Salade € 5,-

Nagerechten
Kaas; Vier soorten kaas met fruit compote en noten
of

Zoet: Taartje van fruit in het seizoen, crème van cacaoboter en verse sorbetijsjes 

Wijnen                  
Wijn arrangement half glas € 4.- – heel glas € 6.-