Menukaart van het restaurant

Op onze regelmatig wisselende menukaart zijn streek- en seizoensinvloeden uit Groningen terug te vinden.

 

Dinerkaart restaurant

 

 
 
 
 
 
 

 

Voorgerechten:

 

 

Dungesneden traag gegaarde runderlende,            11.00

gemarineerde cantharellen, winterpostelein

en walnoot

 

Wildpaté van gevogelte, getoast brioche               10.00

 en rode bietenchutney met dragon

 

Gerookte paling op getoast noten-vijgenbrood       9.00

en warme druiven

 

Brandade kroketjes en saustartaar                       9.00

(huis gezouten en gedroogde waddenvis)

 

Salade van pastinaak, mousse van blauwe kaas   8.50

en kokos

 

Schorseneren beignets gefrituurd geserveerd          8.50

Geserveerd met miso mayonaise

 

Hoofdgerechten:

 

 

Zacht gegaarde kalfssucade, bonenmousseline,     18.00

gebakken spruiten, gepofte sjalotten, spekjes

en eigen jus

 

rosé gebraden tamme eendenborst op                     22.50

hete bliksem met confit de canard en calvados jus

 

gegrilde runder rib-eye,gepofte prei en                   20.50

rozemarijnboter

 

Dagverse vis van de goede vissers uit                    dagprijs

Lauwersoog

 

Bouillabaisse van het Wad met schaal-                19.00

en schelpdieren

 

Rösti van pompoen met kastanjes, ricotta,           18.50

cavallo nero en salie-boterjus

 

Gebakken gnocchi met gegrilde koningsboleet,     18.50

aardpeeren beurre blanc

 

                           

  

   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  

 

 

   
   
   

 

 
 
 
 
 
 
   
   

 

 
 
 
 
 
 
   

 

Heeft u een een allergie? Laat het ons weten, dan proberen we er zoveel mogelijk rekening mee te houden.