Menukaart van het restaurant

Op onze regelmatig wisselende menukaart zijn streek- en seizoensinvloeden uit Groningen terug te vinden.

 

Dinerkaart restaurant

 

 

 

Hammingh’s Diner vanaf 17:30

Winter maanden donderdag t/m zondag

Vanaf 1 mei t/m 1 november woensdag t/m zondag

Menu’s serveren wij inclusief amuses (hapjes vooraf) + brood + boter + gerookte olie

 

 

Bij Hammingh (Voorbeeld van gerechten)
  
KEUZE GERECHTEN

Inclusief drie hapjes (Amuses) vooraf met brood en boter
Voor + Hoofdgerecht € 30.-          of        Tussengerecht + Hoofdgerecht € 33.-
Voor + Hoofd + Nagerecht € 37.-        of       Voor + Tussen + Hoofd + Nagerecht € 45.-

BIJ HAMMINGH VERRASSING MENU
Vijf gangen menu a € 55.-  of  Zes gangen € 65.-

Voorgerechten
RONDVIS LAUWERSOOG
 Gemarineerde zeebaars & Zalm + couscous van biet + appel + peterselie + crème van spekbokking

VEDERWILD
Bonbon van gevogelte  + witlof + zuurkool  + jus metworst en boerenjongens

Tussengerechten
TRUFFEL
Krokante truffel ragout + galantine van paddenstoelen + paddenstoelen sabayon

ZOUTWATER GARNAAL & COQUILLE
Polenta + crème van bloemkool  + jus van garnalen

Hoofdgerechten
WINTER KABELJAUW
 Filet van kabeljauw + jus van de huid + tomatenrisotto + wintergroenten
of
RUNDVLEES
Biefstuk van de haas en sukade + wintergarnituren + crème van pompoen

Nagerechten
KAAS  
Vier soorten kaas met olijven en noten

DESSERT
Taartje van fruit in het seizoen + crème van witte chocolade + vers ijs in het seizoen
WIJNEN                    
Wijn arrangement half glas € 4.- – heel glas € 6.-

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

                           

  

   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  

 

 

   
   
   

 

   
   
 
 
   
   

 

   
   
   
   

Heeft u een een allergie? Laat het ons weten, dan proberen we er zoveel mogelijk rekening mee te houden.