Menukaart van het restaurant

Op onze regelmatig wisselende menukaart zijn streek- en seizoensinvloeden uit Groningen terug te vinden.

 

Eten bij Hammingh

Winter maanden donderdag t/m zondag

Vanaf 1 mei t/m 1 november woensdag t/m zondag

 

Menu’s serveren wij inclusief amuses (hapje vooraf) + brood + boter + gerookte olie

Bij Hammingh (Voorbeeld van gerechten)

  
KEUZE GERECHTEN

Inclusief drie hapjes (Amuses) vooraf met brood en boter
Voor + Hoofdgerecht € 30.-          of        Tussengerecht + Hoofdgerecht € 35.-
Voor + Hoofd + Nagerecht € 37,50        of       Voor + Tussen + Hoofd + Nagerecht € 45.-

BIJ HAMMINGH VERRASSING MENU
Vijf gangen menu a € 55.-  of  Zes gangen € 65.-

Basis Voorgerecht
Twee bereidingen van asperge met venkel-kappertjes salade, boterjus en zuren van mosterd

Met keuze uit:

Vis: Gemarineerde zeeduivel

Vlees: Grunniger ham in twee soorten

Vegetarisch: Mozzarella gevuld met pesto en limoen

 

Basis Tussengerecht

Marmer van zwarte knoflook, aubergine met zwarte quinoa

Met  keuze uit;

Vegatarisch; Krokant gebakken truffelragout met met paddenstoelen en paddenstoelen sabayon

of

Schaal en Schelpdieren; Zoutwatergarnaal en garnaaltjes, gebakken coquille in jus van garnalen

 

 

Basis Hoofdgerecht:

Doperwten en wortel crème met gepocheerde gort en groenten in de lente 

Met keuze uit:

Vis; Filet van schelvis met jus van de graat

of

Vlees; Proeverij van lamsvlees (Lamsnek en krokant van zwezerik)

of 

Plaatgeroosterde filet van runderhaas met jus van rund (Voor dit gerecht is een meerprijs van € 7.-)

 

Nagerechten

Kaas; Vier soorten kaas met fruitcompote en noten

of

Zoet: Taartje van fruit in het seizoen, crème van cacaoboter en vers sorbetijs in het seizoen

WIJNEN                    
Wijn arrangement half glas € 4.- – heel glas € 6.-

 

Heeft u een een allergie? Laat het ons weten, dan proberen we er zoveel mogelijk rekening mee te houden.