Lunch | Borrel | Diner

Bij Hammingh is een huiskamer restaurant bestaande uit drie eigentijdse huiskamers met bovenzaal. 
Elke huiskamer heeft haar eigen authentieke inrichting, zoals het cafe, de opkamer en de vroegere woonkamer van de familie Hammingh
In de maanden september, oktober en november kunt u in de huiskamers, naast heerlijk eten en drinken,
de schilderijen bewonderen van Antje Sonnenschein en Sip Hofstede 
Op onze regelmatig wisselende menukaart zijn streek- en seizoensinvloeden terug te vinden,
en kunt u genieten van een of meerdere gerechten.
U bent meer dan welkom Bij Hammingh
 

Lunchen
Tuinkruiden mosterdsoep met prei en brood € 6.-
Uw keuze;
Vegetarisch met fijngesneden ei, of met boerenmetworst of met garnaaltjes en Reitdieppaling vanaf € 6.-

Kom warme tomaten salsa met pasta en brood vanaf € 8.-
Uw keuze;
Vegetarisch met paddenstoelen en gebrande geitenkaas of met stoof van rundvlees, of met zalm en garnaaltjes

Kroketten van rundvlees of garnalen met brood en sla vanaf € 6.50

Juttersbrood met spiegeleieren en salade vanaf 8.-
Vegetarisch met twee soorten kaas of met vlees gemarineerd varkensnek en pulled pork of met vis gemarineerde zalm en garnaaltjes

Chef’s maaltijd salades vanaf € 12.50
Vegetarisch met mozzarella en rucolakaas, witlof honing en roedjak
of met vlees lamsvlees en gekonfijt eendenvlees of met vis zalm, garnaaltjes en paling

Herfst lunch menu (verrassingsmenu)
Drie gangen € 29.50
Vier gangen € 35.-

Borrelen
Bitterballen en vegetarische kaas tomaten kroketjes en De plank van Hammingh

Dineren
Met plezier serveren wij het voor, tussen, en hoofdgerecht met dagverse basis ingrediënten, zo verspillen wij weinig voedsel
en werken duurzaam. U kunt zelf een keuze maken of u een vlees, vis of vegetarisch gerecht wenst Het ontvangst is inclusief een hapje vooraf en divers brood

Basis voorgerecht; Bleekselderij, Roedjak, honing, kappertjes, appel en citrus pasta | vanaf € 11.-
Uw keuze; Vegetarisch met rode pesto en limoen gevulde mozzarella en crunch van tomaat | Vis, zeebaars met crème van heilbot| Vlees, lamsvlees in twee bereidingen

Basis tussengerecht; Pompoen in twee bereidingen | paddenstoelen | Witlof | vanaf € 14.-
Krokant gebakken truffelragout met sabayon van witte truffel olie of Twee bereidingen van Zoutkamper garnalen met gebakken coquille

Basis Hoofdgerecht; Bieten risotto | Doperwten puree | Herfstgroenten | Piccalilly| vanaf € 22.-
Filet van dagverse vis Lauwersoog, jus van de graat met Fladderak
of Rundersukade of in de wild periode filet van damhert
Bij uw hoofdgerechten kunt u vers gebakken friet en of salade bestellen

Nagerechten
Proeverij van chocolade met warme kersen en nougatine € 8.50
Groot dessert van Hammingh (sorbetijsjes, chocolade, taartjes) € 11.50
Kaas, drie soorten met witlof salade noten en vruchten compote € 9.50

                                                                                               Surprise menu  De Verrassing Bij Hammingh
                                                                                              Drie gangen 35.- vier gangen 45.- vijf gangen 55.-