Bed en Breakfast in Groningen

De Bed & Breakfast beschikt over drie 2-persoonskamers en een gemeenschappelijke badkamer. Het is ook mogelijk  de bed en breakfast in zijn geheel te reserveren als vakantiehuis.

 

Bed and Breakfast in de Doorrit
Het is nu ook mogelijk te overnachten in de Doorrit

Bed & Breakfast in het Brugwachterhuis

Per 1 juli 2018 is het Brugwachterhuis weer beschikbaar voor overnachtingen.


De bed en breakfast bevindt zich in het voormalige brugwachterhuis naast Café Restaurant Hammingh. Heerlijk voor een overnachting in de omgeving van Groningen.
Er zijn drie 2-persoonskamers en een gemeenschappelijke badkamer op de verdieping. Vanuit de slaapkamer aan de voorzijde van de bed en breakfast heeft u een prachtig uitzicht over het Reitdiep van Groningen.

De woonkamer/keuken bevindt zich op de begane grond.

Bed en breakfast voor het hele huis is mogelijk
Naast de mogelijkheid om één kamer te huren voor een overnachting is er ook de mogelijkheid de bed en breakfast in zijn geheel te reserveren.  In het submenu onder tarieven vindt u meer informatie over de prijzen van de bed en breakfast. Bij het reserveren van een kamer voor een weekend, een week, of een mid-week, is het verblijf exclusief ontbijt. In overleg is ontbijt mogelijk. Ook is er de mogelijkheid om in Café Hammingh te gaan ontbijten. Let wel op onze openingstijden.

 

Reserveren

U kunt het Brugwachtershuis hier reserveren. Het is ook mogelijk te reserveren via cafehammingh@gmail.com 

Daarnaast is