Menukaart van het restaurant

Op onze regelmatig wisselende menukaart zijn streek- en seizoensinvloeden uit Groningen terug te vinden.

 

Dinerkaart restaurant

 

3-gangen keuzemenu                                         € 29,- 

4-gangen keuzemenu                                        € 34,-

 

Voorgerechten:

 

Garnalenkroketten van Verhaagen gevuld met Hollandse garnalen gevangen in de Waddenzee en Noordzee rondom het eiland Terschelling      
 €9,- 
Wadden soep met spartel verse vis van de afslag van Lauwersoog en Zoutkamper garnalen
 €9,-
 
 
 
Biologisch rundertartaar van reitdiep rund met een jalapeno pepertje, kidneybonen, oude groninger kaas en gekonfijte sjalotten
 €8,-
 
Geitenkaasje van het boertje met gegrilde biet en boerenbrood
  
 €8,-

 

 

   
   
   

Hoofdgerechten:

Verse Zeebaars met knolselderij, venkel en aardappelnestje met een sausje van eekhoorntjesboord
€20,-
Sukade van biologisch reitdiep rund als biefstuk gebakken met een jus de veau, piccalilly mouse,  stamppot van pastinaak en een groente chutney
€19,-
Biefstuk van meloen met gepofte groenten, parelcouscous  en een jus van sjalotten
€17,-
   
   


Nagerechten:

Proeverij van diverse bereidingen van chocolade – chocolade taartje, witte chocolademousse en huisgemaakt chocoladeijs
€ 9,-
Limoen cheesecake mandarijnen sorbetijs en vruchten smoothie van banaan en amandel
€ 8,-
Kaasplank met 5 soorten streekkazen vijgen notenbrood
€ 10
   

 

Heeft u een een allergie? Laat het ons weten, dan proberen we er zoveel mogelijk rekening mee te houden.