Menukaart van het restaurant

Op onze regelmatig wisselende menukaart zijn streek- en seizoensinvloeden uit Groningen terug te vinden.

 

Dinerkaart restaurant

Voorgerechten:

Broodjes met kruidenboter en tapenade € 5,60
Zoutkamper garnalen met whiskey-cocktailsaus € 11,50
Spiesje met kalkoenköfte geserveerd met tahin-yoghurt € 11,25
Rucola salade met geroosterde pompoen, linzen,
geitenkaas en walnoten
€ 10,75
Voorgerecht van het Hamminghmenu € 8,50


Soepen:

Mosterdsoep met prei (en spekjes) € 4,95
Knolselderijsoep met cantharellen en rozemarijnroom € 5,50
* Dagsoep € 4,95


Hoofdgerechten:

Zeebaarsfilet met spek en rozemarijn € 22,75
Gesplitste sukade op andijviestampot met jus de veau € 22,75
Duo van hertenbiefstuk en hertenstoof met rode wijn saus € 23,75
*Pappardelle met paddestoelen, truffel en parmezaanse kaas € 20,75
Hoofdgerecht van het Hamminghmenu € 18,50


Nagerechten:

“Dikke” rijst met vanille, kaneel, bruine basterdsuiker en roomboter € 6,95
Appel in bladerdeeg met vanille roomijs € 6,95
Chocolade panna cotta € 6,95
Nagerecht van het Hamminghmenu € 6,25


* vegetarisch

Heeft u een een allergie? Laat het ons weten, dan proberen we er zoveel mogelijk rekening mee te houden.