David Vos

David Vos

Zondag 26 november
Tijd: Van 15.30 uur tot 17.30 uur.
Zaal open: 15.00 uur.
Meer info: neem contact op

David Vos – Muzikaal aperitief

Zondag 26 november 2017: Muzikaal aperitief

Zondag 26 november muzikaal aperitief met David Vos.

De donkerbruine stem van David Vos is geschapen voor het zingen van Brel, die hij op eigen wijze vertolkt met eenzelfde zeggingskracht en hartstocht. David zingt en spreekt werk van Ramses Shaffy, Lennaert Nijgh, Frans Halsema, Jeroen Zijlstra, Willem Wilmink, Johan Hoogeboom, Theo Nijland, Lieven Tavernier en natuurlijk van Jacques Brel. 

Een middag met heerlijke luisterliedjes en doorleefde chansons. Bezield en bezielend begeleid aan de vleugel door Nettie Krull.

Patrick van den Hanenberg, de Volkskrant:

Je moet behoorlijk wat lef hebben om je op het repertoire van Jacques Brel te storten. Andermans passie verwatert snel als het niet met het juiste gevoel wordt gebracht. David Vos toont moed en hij is niet door het ijs gezakt.
Na zijn Brel-programma zoekt Vos het nu wat breder, zonder al te ver van de thema’s van de Belgische bard weg te drijven: hartstocht en kilte, de strijd tussen gevoel en verstand, onvoorwaardelijke trouw en blinde vlucht. Voor dezelfde romantiek heeft hij daarnaast gegrasduind in het werk van Ramses Shaffy, Leonard Cohen en de jongens van Hauser Orkater. Met de heftigheid en de ernst zit het wel goed bij David Vos. Gefronste wenkbrauwen, veel tranen van eenzaamheid en de bruine stem nog eens extra stevig aangezet.

Zondag 26 november

Programma:
Aanvang 15.00 uur met een kopje koffie/thee. Van 15.30 tot 17.30 uur worden er twee of drie korte sets gespeeld. Tussendoor kunt u aan de bar een lekker hapje en een drankje bestellen. Vanaf 18.00 uur is er de mogelijkheid om bij de muzikanten aan te schuiven voor een speciale maaltijd in Café Hammingh.

Doorrit open: 15.00 uur
Aanvang: 15.30 – 17.30 uur
Entreeprijs: € 15,00 p.p. inclusief 1 consumptie
Aansluitend zondagmenu: € 15,00 p.p.
Reserveren: info@cafehammingh.nl of bel (0594) 621 275